top of page

Vanuit haar visie een medium te zijn en op te komen voor de artsencommunity, zet de redactie van Artsenkrant zich reeds jaar en dag in om het (mentaal) welzijn van artsen bespreekbaar(der) te maken.
 

Dat is niet altijd evident (geweest). De eigen kwetsbaarheid tonen is niet overal en niet voor iedereen een makkelijke opgave, het vereist durf, moed en zo veel meer.

Zeker in een wereld als de geneeskunde, waar rationaliteit, competitie en onbeperkte beschikbaarheid hoog in het vaandel gedragen worden.

 

In Artsenkrant hebben we aandacht voor projecten en initiatieven van artsen voor artsen, we publiceren opiniestukken en coördineren de reeks ‘Kwetsbaarheid & Veerkracht’, waarbij artsen getuigen over een moeilijke periode in hun leven. Denk aan een burn-out, een ongeval, een ziekte, een naaste die overlijdt, kortom menselijke ervaringen die ieders pad kunnen kruisen.

Wenst u specifiek contact op te nemen met de redactie van Artsenkrant? Redacteur emily.nazionale@roularta.be leest en beantwoordt uw vraag met zorg.

bottom of page